Offerteaanvraag

Badkamer betegelen Amsterdam

Voor al uw badkamertegels en badkamer betegelen Amsterdam, Hoofddorp, Zandvoort, Zaandam, Almere, Purmerend, Alkmaar, Heemskerk, zijn we er om een snelle en efficiënte service te bieden waardoor uw badkamer er beter uitziet dan ooit.

Onze badkamer betegelen biedt geavanceerd design, werkt samen met professionele interieurontwerpers en ervaren vakmensen om een unieke en stijlvolle badkamer te produceren die indruk zal maken op al uw vrienden en familie.

Onze badkamertegels kunnen de klus van begin tot eind klaren, eerst door de aangegeven badkamertegels te verwijderen en ervoor te zorgen dat het oppervlak is geprimed en klaar is voor de nieuwe tegels die moeten worden geïnstalleerd.

Onze tegelservice omvat het badkamerverwijderen van bestaande tegels, wandvoorbereiding en installatie van badkamerwand- / vloertegels. Ons badkamer betegelen team bestaat uit professionele tegelzetters die talloze tegelklussen in Amsterdam hebben uitgevoerd.

Wij zijn gespecialiseerde badkamer betegelen Amsterdam en hebben talloze klussen uitgevoerd tot volle tevredenheid van onze klanten.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo