Offerteaanvraag

Toilet betegelen Leiden

Wij bieden professionele vloer- en wandtegels en WC \ toilet betegelen Leiden, Wassenaar, Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Katwijk aan Zee, Noordwijk, Haarlem in elke grootte – groot, klein en mozaïek.

Of u nu uw toilet wilt opknappen/opnieuw betegelen, wij zijn het juiste bedrijf om contact mee op te nemen. We zijn erg voorzichtig met de kleinste details als het gaat om het aanbrengen van tegels.

Onze tegelzetters hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche, dus u kunt altijd nauwkeurige en professionele diensten verwachten. Wij gebruiken topkwaliteit tegels, kitten en lijmen en geven een garantie tot 5 jaar. Ons doel is om elk toilet betegelen met de hoogste normen te voltooien en klanttevredenheid is onze eerste prioriteit.

We kunnen ook met de zwaarste tegels werken dankzij gespecialiseerd gereedschap, zonder welke dit werk niet kan worden gedaan. We gebruiken hoogwaardige materialen om een langdurige klus te garanderen.

Onze tegelzetters en installateurs staan klaar om alle wand- en vloertegeltaken bij u thuis of op uw werkplek op zich te nemen. Wij bieden probleemloze service met vaste prijzen en vakmanschapsgarantie

Als u in de buurt van Leiden bent gevestigd, neem dan gerust contact met ons op en geef ons meer informatie over uw aanvraag.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo