Offerteaanvraag

Tegelzetter Delft

Prachtig tegelzetter Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker, Schipluiden, Berkel en Rodenrijs, voor badkamers, toilet, keuken en etc. Wij zijn professionele tegelzetter in Delft en vloerverwarming specialisten met meer dan 20 jaar ervaring.

We zijn gespecialiseerd in de volledige tegelzetter Delft van badkamers en WC / toilet, waarbij we u helpen bij het kiezen van de optimale tegel voor uw behoeften, dekvloer (nivelleren van de vloer en muren) en tanken (volledig waterdicht maken) van de ruimte.

Met zijn luxe eigentijdse uitstraling en efficiënt gebruik van de ruimte, geniet u van de meest heerlijke douche-ervaring in uw eigen huis, met een WC / toilet van Ceramic solutions.

Met deskundig advies en een grondige en nauwkeurige tegelzetter Delft. Klanttevredenheid is onze ultieme prioriteit. We willen een uitzonderlijke ruimte creëren die net zo uniek is als u.

Wat uw stijl of smaak ook is, porselein, keramiek, natuursteen, glas, mozaïek, leisteen en geometrische Victoriaanse vloeren, wij hebben de expertise om die perfecte afwerking te creëren.

Wij bieden onze professionele tegelzetter Delft. We leggen niet alleen tegels, wij zetten uw unieke ontwerpideeën om in realiteit.

we in nauwgezette aandacht voor detail en een professionele service, zodat u niet in de steek wordt gelaten door ondermaats vakmanschap.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo