Offerteaanvraag

Over ons

Size Aannemersbedrijf, wij zijn dé aannemer die werkt aan 3 fundamentele pijlers om NL te laten schitteren: vastgoed, bouw, renovatie, kleine en grote projecten in de renovatie.

Size is betrouwbare aannemer met de meest professionele bedrijven van Nederland! en verder beschikken we over een vast team van vakmensen, Size coördineert en controleert renovatiewerken van A tot Z.

Wij zorgen ervoor dat alles precies volgens jouw wensen wordt afgewerkt met 1 tot 10 jaar garantie op onze diensten!

Wilt u uw woonhuizen, appartementen en bedrijfsonroerendgoed voorbeeld laten renoveren? Dan bent u bij size aannemer aan het juiste adres, vertel ons wat jouw wensen zijn en wij regelen de rest!

We richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook ondernemers kunnen bij ons aankloppen voor een opknapbeurt of het uitbreiden van hun bedrijf.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden van onze vakmannen op de diverse bouw- en renovatieprojecten? U kunt foto’s van renovatieprojecten en video’s van onze verbouwingen bekijken, om alvast een goede impressie van onze werkzaamheden te krijgen.

Nieuwsgierig naar de planning en kosten van uw renovatie? Vraag een offerte aan. Let op: onze offertes zijn realistisch, compleet en transparant.

UBBS London logo