Offerteaanvraag

Tegelzetter

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Amsterdam? Wij zijn tegelzetters voeren wand- en vloertegelprojecten uit voor huiseigenaren en diverse bouwbedrijven van groot tot klein .

We kunnen helpen met elk formaat tegelproject, keukenachterwanden, douchewanden, volledig betegelde badkamers en grote vloeren en beschouwen onszelf als experts in het betegelen van verwarmde dekvloeren. We zijn ook in staat om veel grotere commerciële tegelprojecten uit te voeren.

Onze ervaren wand- en vloertegelzetters zijn volledig in staat om kleine, middelgrote en grote projecten binnen strakke deadlines uit te voeren. We bieden ook een reeks andere tegelservices, waaronder de installatie van vloerverwarming, oppervlaktevoorbereiding, voegen, siliconenkit en meer.

Als u professionele tegelzetter en tegelmaterialen van goede kwaliteit kiest, krijgt u het beste rendement op uw investering. Tegels zorgen niet alleen voor comfort in uw huis, maar verhogen ook de waarde van uw woning.

Het vervangen van vinyl vloerbedekking of behang door mooie tegels zal een gastvrije omgeving creëren en een groot effect hebben op de waarde die aan uw huis wordt gehecht.

Onze ervaren tegelzetter kunnen elk tegelproject, groot of klein, aan en geven u graag gratis professioneel advies.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo