Offerteaanvraag

Stukadoor Dordrecht

Het installeren van stucwerk, stukadoor Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Sliedrecht, kan zelfs voor de meest ervaren huiseigenaar een ontmoedigende taak zijn.

Het probleem met stukadoor is dat het gewoon niet eenvoudig te plaatsen is. Het is een zeer arbeidsintensief proces waarbij je vaak het wetsuit moet aantrekken, beton moet mengen en met de hand op de muur moet smeren. Dan moet je wachten tot het droog is voordat je meer lagen stucwerk op de vorige laag aanbrengt. Dit proces is tijdrovend en vereist ervaring, maar om uw huis mooier te maken, kan stucwerk essentieel zijn.

Bij onze stukadoor Dordrecht gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit, vakkundig aangebracht om duurzaamheid en weerstand te garanderen tegen het barsten en uitpuilen/buigen die vaak voorkomen in verouderde stucwerktoepassingen.

We werken met een verscheidenheid aan stuctoepassingen die passen bij de oorspronkelijke constructie van het gebouw, waaronder traditioneel stukadoor stucwerk, drielaags stucwerk, hardcoat stucwerk en meer.

stukadoor is ook van nature brandwerend, waardoor het vooral handig is voor buitenmuren waar het vuur lang genoeg kan vertragen om hulp te krijgen.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo