Offerteaanvraag

Beton cire Badkamer Den Haag

Heb je gehoord van beton cire Badkamer Den Haag, Voorburg, Wateringen, ‘s-Gravenzande, Hook of Holland, Monster, Naaldwijk en zijn wonderen? Beton cire is een zeer duurzame, slijtvaste coating van ca. 2-3 mm dik. Ooit een industriële vloerafwerking is het nu verkrijgbaar als een prachtige decoratieve coating voor muren en plafonds.

Het biedt een naadloze afwerking zonder voeglijnen waardoor het gemakkelijker schoon te maken is. Gepolijst gips daarentegen is een decoratief oppervlak dat behoorlijk duurzaam kan zijn, maar niet zo duurzaam als beton cire badkamer Den Haag.

Vanwege de waterbestendigheid die het biedt, is het ook ideaal voor de keuken op de vloer, muren of zelfs planken en spatborden. Het werkt zelfs goed in badkamer Den Haag.

Beton cire is een ongelooflijk veelzijdige afwerking en kan worden aangebracht beton cire badkamer Den Haag muren, plafonds en schrijnwerk om een naadloze look te creëren. Dankzij de waterbestendigheid kan het worden gebruikt om douches en badbehuizingen te bedekken.

Dit betekent ook dat het ook veilig en effectief kan worden gebruikt in buitentoepassingen. Sommigen hebben het zelfs gebruikt om snel en gemakkelijk, maar uiteindelijk zeer duurzaam tuinmeubilair te maken in Den Haag.

Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar en omdat de afwerking zelf tijdens het aanvraagproces wordt gemaakt, kan deze ook worden aangepast.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo