Offerteaanvraag

Badkamer betegelen Rotterdam

Wij biedt een volledig spectrum aan professionele badkamer betegelen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Schiedam, Hoogvliet Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, ongeacht hoe klein of complex het badkamer is.

We hebben een schat aan ervaring in het betegelen van residentiële en commerciële eigendommen, waaronder zwembaden, muren en vloeren voor badkamers en natte ruimtes, met of zonder vloerverwarming en we gebruiken alleen de beste kwaliteitsmaterialen, wat zorgt voor een uitstekende afwerking met muren en vloeren die lang meegaan.

We zijn ook betrokken geweest bij vele buiten- en buitentegelprojecten, waaronder patio’s, winkelpuien, commerciële magazijnen en meer.

Ons bekwame en getalenteerde team van tegelzetters kan vrijwel elk type tegels leggen zonder concessies te doen aan de kwaliteit, uitstekende normen leveren, met prachtig gelegde moderne of traditionele ontwerpen, gesneden met precisie, met veel aandacht voor detail.

Onze Tegelzetters hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn volledig gekwalificeerd en ervaren in alle aspecten van badkamer betegelen in Rotterdam,

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo