Offerteaanvraag

Parket schuren en oliën of lakken Dordrecht

Met meer dan 17 jaar gecombineerde parket schuren en oliën of lakken Dordrecht, We hebben aandacht voor detail en behandelen uw huis altijd alsof het ons eigen huis is.

Als u uw vloer er net zo levendig uit wilt laten zien als de eerste dag dat u deze installeerde, kan een olieafwerking een fantastische keuze zijn, Biedt dezelfde bescherming en glans als een wax, maar is duurzamer en gemakkelijker te onderhouden.

Er zijn veel redenen waarom u zou kunnen kiezen voor het oliën van uw parketvloer. Het is een geweldige manier om ze op te frissen zonder een enorme puinhoop te maken of ze een spiegelachtige glans te geven.

Olie is een organische afwerking die populair is vanwege de natuurlijke uitstraling en het onderhoudsgemak. Het heeft goede waterafstotende eigenschappen, evenals slijtvastheid en slijtvastheid.

Het enige probleem met olie is dat het langer duurt om te drogen, dus als je geduld hebt, kan dit een goede optie zijn voor je parketvloer.

Elke olielaag is uitgevoerd in matte of satijnen afwerkingen en kan tot 24 uur nodig hebben om te drogen.

Natuurlijk, als het hout zwaar beschadigd is, hebt u een volledige reparatieservice voor parketvloer nodig, waaronder Parket schuren en oliën of lakken Dordrecht.

Dit betekent dat we nooit zullen bezuinigen op onze parket vloer schuur en afwerkingsdiensten en altijd ons best zullen doen om uw parket vloer er weer mooi uit te laten zien.

Veel professionele bedrijven in NL kunnen uw parket schuren en oliën of lakken Dordrecht om het er bijna als nieuw uit te laten zien, dus als u iemand wilt die voor uw investering zorgt, bent u hier aan het juiste adres!

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo