Offerteaanvraag

Beton cire Toilet Amsterdam

Beton cire Toilet Amsterdam, Hoofddorp, Zandvoort, Zaandam, Almere, Purmerend, Alkmaar, Heemskerk, is een zeer goede keuze voor gebieden die direct worden blootgesteld aan water, zoals douches en wastafels.

Het biedt sterkte (om stoten te weerstaan), hoge waterbestendigheid en flexibiliteit (om scheurvorming door beweging te minimaliseren). Het kan direct over waterdichting worden aangebracht en is met ons Beton cire systeem afgedicht tot een matte minerale afwerking.

Beton cire Toilet Amsterdam is de perfecte WC / Toilet afwerking voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor betegelde in Amsterdam. Veelzijdig, naadloos en duurzaam. Beton cire is zeer waterbestendig en is een baanbrekend product voor natte ruimtes en gebieden met een hoge impact, zoals werkbladen en vloeren.

Met beton cire kunt u de uitstraling van beton bereiken, maar op een minimale diepte perfect voor WC / Toilet vloeren, muren en schrijnwerk, zowel intern als extern (inclusief natte gebieden).

Het creëert een zachte, neutrale naadloze, eigentijdse basislaag waar u uw interieurs omheen kunt bouwen.

We zijn er trots op het allerbeste te bieden op het gebied van premium WC / Toilet vloer- en wandafwerkingen in Amsterdam.

Beton cire is een coating op cementbasis die wordt gemengd met fijne aggregaten, harsen en pigmenten om een extreem sterke en sterk gebonden afwerking te bieden.

Beton cire Toilet WC / Toilet systeem wordt met de hand aangebracht en bestaat uit primers, base coats, Microcement-coats en sealers – over het algemeen duurt het 7 dagen om aan te brengen.

Beton cire toilet Amsterdam kan worden toegepast op een reeks oppervlakken, in tegenstelling tot een traditioneel gegoten betonoppervlak. Eenmaal aangebracht, heeft Microcement een totale dikte van 2-3 mm. Dit opent een scala aan mogelijkheden die nog niet eerder beschikbaar waren en maakt het een ideaal product voor WC / Toilet fit.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo