Offerteaanvraag

loodgieter Leiden

Ontdek de hoogste kwaliteit sanitair installatie en loodgieter Leiden, Wassenaar, Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Katwijk aan Zee, Noordwijk, Haarlem. Laat een amateur uw sanitair of sanitair niet beschadigen, laat professionals de klus goed klaren.

Sanitair installatie en loodgieter Leiden.
Sinds 2005 leveren wij onze badkamerinstallatieservicewoningen. We kunnen uw badkamersuite leveren of er een installeren die u al hebt gekocht. Aangezien we in de meeste delen van Londen bekend staan als lokale badkamermonteurs, kunnen we het zelfs voor u ophalen in de winkel.

Sanitair installatie Leiden.
We hebben talloze badkamers en natte ruimtes in Londen ingericht en kunnen u graag in contact brengen met zoveel klanten als u wilt praten.

Deskundige badkamer sanitair installatie en loodgieter Leiden.
We hebben een ervaren team van sanitair installatiebadkamermonteurs in dienst plus een interne projectmanager die ervoor zorgt dat elk aspect van uw badkamerrenovatie soepel verloopt.

Al onze sanitair installatie en loodgieter Leiden hebben vele jaren ervaring en krijgen ook regelmatig training in klantenservice, dus ze zullen attent zijn bij u thuis. We werken er ook hard aan om ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van alle recente gezondheids- en veiligheidswetgeving, zodat uw project veilig wordt beheerd.

Lokale badkamermonteurs – Gratis offertes en schattingen
Wij komen graag bij u langs om meer te vertellen over uw badkamerproject en u te voorzien van een gratis ‘vrijblijvende’ offerte en opleveringsplanning.

We werken samen met veel toonaangevende merken, dus kunnen aanzienlijke kortingen bieden op hoge straatprijzen. Wij kunnen u helpen bij het selecteren van de perfecte badkamersuite uit ons uitgebreide assortiment leveranciersbrochures en catalogi. Als u echter al uw badkamersuite en meubels heeft, zijn we blij om alleen op basis van arbeid te citeren.

Badkamer sanitair installatie en loodgieter Leiden.
Het is ons doel om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamerinstallatie net zo verkwikkend is als de nieuwe badkamer zelf, en daarom besteden onze professionele badkamermonteurs In Londen er speciale zorg aan om ervoor te zorgen dat elke stap van het installatieproces zo soepel mogelijk verloopt voor extra rust en vertrouwen tijdens uw upgrade.

Klantenenquête
De eerste stap van het badkamerinstallatieproces begint met een klantenonderzoek om uw exacte behoeften te achterhalen. Onze lokale badkamermonteurs zullen ook een inspectie van uw huidige badkamerruimte uitvoeren om de exacte afmetingen van uw badkamer te bepalen om een goede pasvorm te garanderen en om er ook voor te zorgen dat we u de meest nauwkeurige gratis, vrijblijvende schatting voor uw nieuwe installatie bieden.

Als u een nieuwe badkamersuite hebt geselecteerd uit een van onze vele keuken- en badkamerfitterscatalogi of brochures, neem dan, zodra uw nieuwe badkamersuite arriveert, contact met u op om een afspraak te maken over uw tijd om uw nieuwe suite op te leveren.

Verwijder uw huidige badkamersuite
Voorafgaand aan de installatie zullen we uw huidige badkamersuite verwijderen en afvoeren om ruimte te maken voor de nieuwe suite en op een manier die vriendelijk is voor het milieu. We sluiten dan de watervoorziening af. Vervolgens worden diverse items, zoals de jaloezieën en kasten enz., verwijderd.
De bestaande afvoerbuizen worden ook verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe, waardoor u verse, schone leidingen krijgt voor uw nieuwe armaturen. We zullen ook alle elektrische aansluitingen loskoppelen en vervolgens afsluiten voor extra veiligheid.

Onze professionele sanitair installatie en loodgieter Leiden zullen ook tapijtbeschermers neerleggen om het risico op schade te verminderen en ook een skip binnenbrengen om de site netjes te houden tijdens de installatie.

Installeer uw nieuwe suite
Zodra de oude badkamer is ontruimd, zal ons team de nodige voorbereidingen treffen voor de nieuwe toevoerleidingen. Ook worden de afvoerleidingen voor het toilet, de douche, het bad en het bassin voorbereid.

De nieuwe leidingen zullen in de positie van de nieuwe badkamerarmaturen worden geleid en vervolgens zullen de nieuwe armaturen, die vóór de installatie correct zijn gemonteerd, correct worden geïnstalleerd.

Tot slot wordt het nieuwe leidingwerk getest op lekkages en worden de vloeren en wanden hersteld. We zullen ook controleren of de nieuwe armaturen waterpas zijn en of de kranen goed werken. De jaloezieën, kasten en andere diverse items worden ook opnieuw geplaatst en u bent vrij om van uw nieuwe badkamer te genieten.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo