Offerteaanvraag

Renovlies Behang

Renovlies behang Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Amsterdam? En wilt u de wanden glad en strak afwerken?

Renovlies behang is een behangsoort die veel wordt gebruikt voor muurrenovaties en om een glad schilderoppervlak te creëren. Het is gemaakt van niet-geweven materiaal en wordt vaak gebruikt om onvolkomenheden of beschadigingen aan muren te verdoezelen.

Renovlies behang en is het lichtste glastextiel op de markt, waardoor het het gemakkelijkst te installeren is. Omdat renovlies behang zo eenvoudig toe te passen is, kunt u zowel tijd als geld besparen. Het verbetert ook de werkomgeving van de schilder.

Met lage initiële kosten en de duurzaamheid om vele jaren slijtage te bieden, zijn renovlies de beste oplossing op de markt.

Over het algemeen is renovliesbehang een populaire optie voor diegenen die hun muren snel en gemakkelijk willen bijwerken.

Een van de voordelen van renovlies behang is de duurzaamheid. Het is bestand tegen scheuren en krassen en kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek, renovlies behang zijn onbrandbaar, Dit bespaart energie en verbetert de akoestiek van lawaaierige ruimtes, Het vangt warme lucht in de kamer op, zodat het niet snel in de muren ontsnapt. Hierdoor kunnen de kamertemperatuur snel stijgen met minder verwarming,

Tests bevestigen dat renovlies behang voldoet aan de strengste eisen omdat het nooit vlam vat of rook produceert, waardoor ze geschikt zijn voor kinderdagverblijven, scholen en ziekenhuizen.

Na installatie en schilderen wordt het renovlies behang onderdeel van de muur en versterkt het zelfs het substraat en kan het opnieuw worden geverfd met behulp van elke verf op waterbasis.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo