Offerteaanvraag

Verlaagd Plafond Zoetermeer

Een verlaagd plafond Zoetermeer, Benthuizen, Moerkapelle, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs biedt niet alleen een moderne, strakke afwerking van uw kamer – het stelt u in staat om vanaf het begin essentiële ontwerpkeuzes te maken die u zowel tijd als geld besparen.

Illuminate: de vrijheid om te kiezen hoe je verlichting wilt opnemen. Valse plafonds bieden u onbeperkte verlichtingsopties, van grote 600 x 600 led-armaturen tot verspreide spots of instelbare sfeerverlichting. Met een vals plafond zijn er geen beperkingen.

Luister: waarom niet een state-of-the-art luidsprekersysteem dat uw nieuwe ruimte kan vullen met nummers van uw favoriete artiesten. Een verlaagd plafond maakt dit eenvoudig.

Ontspan: veiligheid is tegenwoordig een belangrijke overweging en een verlaagd plafond biedt de perfecte ruimte om die allerbelangrijkste camera’s te plaatsen.

Zodra die lampen, luidsprekers en camera’s op hun plaats zijn, is een verlaagd plafond de perfecte plek om slordige draden veilig te verbergen.

Alle bekabeling is netjes ondergebracht in de spouw tussen het oude en het nieuwe plafond, uit het zicht, maar gemakkelijk toegankelijk wanneer nodig.

Verminderen: verlaagd plafond hebben het potentieel om geluiden te absorberen uit de kamer waarin ze zijn geplaatst. Dit betekent dat u echt kunt genieten van uw nieuw geïnstalleerde luidsprekers zonder anderen onnodig te storen.

Naast de praktische aspecten valt niet te ontkennen dat een verlaagd plafond er fantastisch uitziet. Verlaagd plafond Zoetermeer kan een kamer een hele nieuwe look geven.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo