Offerteaanvraag

Badkamer ontwerpen Delft

We badkamer ontwerpen Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker, Schipluiden, Berkel en Rodenrijsal meer dan 20 jaar uitzonderlijke kleine badkamers in heel Delft en we hebben honderden rommelige compacte interieurs getransformeerd in prachtige en praktische retraites.

Geloven we dat kleine badkamers net zo ruim en luxueus kunnen aanvoelen als grote.

Met onze ongeëvenaarde expertise en specialistische kennis begrijpt niemand beter hoe een kleine badkamer te maximaliseren dan ons bekwame team. We hebben zelfs ons eigen exclusieve assortiment samengesteld, dat in combinatie met onze innovatieve ontwerpoplossingen ons in staat stelt om prachtige op maat gemaakte kleine badkamers te bereiken zonder compromissen.

We zijn verheugd om onze 3D badkamer ontwerpen Delft te introduceren, waarmee u tijd kunt doorbrengen met een van onze experts om prachtige CGI / CAD 3D-gerenderde afbeeldingen te maken van hoe uw afgewerkte badkamer eruit kan zien, waar u zich ook in het Delftbevindt.

We begrijpen dat het badkamer ontwerpen Delft van een badkamer overweldigend kan zijn en we willen het proces zowel betaalbaar als zo gemakkelijk mogelijk maken, terwijl we uw smaak en persoonlijkheid weerspiegelen.

Onze ontwerper zal daarom tijd besteden aan het leren kennen van u, uw persoonlijke smaak, evenals het begrijpen van zowel de bestaande lay-out als de gewenste doelen van uw ruimte, zodat u uw badkamer opnieuw kunt bedenken en er het beste van kunt maken, het van concept tot levering en alles daartussenin.

 

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo