Offerteaanvraag

Cinewall Dordrecht

Cinewall Dordrecht met open haard, Elektrische sfeerhaard zijn een van de nieuwste trends op het gebied van interieurontwerp en cinewall bieden een middelpunt dat de aandacht trekt, maar ook een geweldige ruimte biedt om comfortabel te ontspannen en te entertainen.

Cinewall zorg dat al je media functies bij elkaar zijn, samen met een met lelijke kabels en apparaten zoals settopboxen en consoles verborgen, om een verbluffende feature cinewall te creëren.

Het mooie van cinewall Dordrecht op maat is dat we ze in bijna elk huis kunnen plaatsen en dat het ontwerp en de stijl aan jou liggen!

De grootte van de televisie in uw cinewall bepaalt meestal de bouw en het ontwerp eromheen, omdat we over het algemeen een uitsparing maken die niet veel groter is dan de tv en u helpen bij het selecteren van een haard die past bij de grootte, waarbij we adviseren over het ontwerp van de rest van uw cinewall.

Het selecteren van de juiste haard is een belangrijk element van de algehele look en feel, met ons uitgebreide assortiment met een breed scala aan maten, verschillende vlammeneffecten, bedieningselementen en een-, twee- of driezijdige opties.

Dit is waar een cinewall echt op maat wordt gemaakt, aangezien ons team ervoor zorgt dat u alle media-apparaten kunt huisvesten die u nodig heeft naast een prachtige open haard, zoals soundbars en consoles, waarbij alle kabels worden verborgen om een schone en stijlvolle afwerking te garanderen. Je kunt zelfs sfeerverlichting toevoegen.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo