Offerteaanvraag

Beton cire Badkamer Rotterdam

Beton cire badkamer Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Schiedam, Hoogvliet Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, Beton cire is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en dat is geen toeval. Het is een bekleding met meerdere voordelen en functionaliteiten, die een elegante, esthetische afwerking biedt zonder de noodzaak van grote investeringen of renovaties.

Beton cire badkamer op muren wordt aangebracht met een zeer lage dikte, maximaal 3 mm, waardoor het geschikt is om te worden aangebracht op bijna elk type eerdere ondersteuning (tegels, gips, cement, gipsplaat, enz.).

Een ander voordeel van beton cire op muren is de veelzijdigheid. Het is een product dat is aangepast voor toepassing op zowel binnen- als buitenmuren van elk badkamer of gebied. Het kan de oplossing zijn voor een gevel waar het doel is om een andere afwerking te hebben dan we gewend zijn te zien, evenals voor elk gebied waar het bedoeld is om continuïteit te bieden tussen binnen- en buiten beton cire wanden.

Bijna onbestaande reiniging dankzij beton cire voor badkamer muren.
Een ander van de belangrijkste voordelen van beton cire op badkamer muren is dat het geen uitputtende reiniging en onderhoud vereist.

Wanneer we kiezen voor beton cire badkamer Rotterdam, kiezen we voor een zeer prominent voordeel ten opzichte van verf of andere klassieke bekledingen; de hardheid en weerstand is veel hoger en het gemak en de effectiviteit bij het reinigen is duidelijk erg hoog. De bescherming waarmee het werk wordt voltooid, helpt om de esthetiek lange tijd in perfecte staat te houden.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo