Offerteaanvraag

Beton cire Toilet Rotterdam

Als u uw Beton cire Toilet Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Schiedam, Hoogvliet Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, naar een nieuw niveau van luxe wilt tillen, kies dan beton cire voor een premium en weelderige afwerking die uw WC / Toilet de afgunst zal maken van iedereen die het ziet.

Beton cire is een prachtige op hars gebaseerde betonlook. U kunt een glanzende, halfglans of matte afwerking bereiken.

Het is gemaakt van een cementgebonden materiaal, gemengd met een harsoplossing. Geschuurd en afgedicht met een polycarbonaatkit en vervolgens een polycarbonaat epoxy.

Aangebracht op een diepte van ongeveer 2 mm. Het kan worden getint in een reeks kleuren of op maat worden gemaakt naar uw kleurkeuze.

Beton cire kan worden toegepast op muren, vloeren, badkamers, spatruggen en bankbladen. Het kan worden gedraafd tot een glad fluwelen gevoel of een semi-getextureerde look.

Beton cire geeft je een natuurlijk ogende afwerking, extreem slijtvast, waterdicht oppervlak dat perfect is voor elke WC / Toilet.

Onze premium oplossing combineert een wereldwijde bouwstijl met de natuurlijke schoonheid van de aarde. Ervaar het meest duurzame en resistente beton cire dat beschikbaar is in Rotterdam.

Creëer moeiteloos een organische en tijdloze look met ons veelzijdige beton cire in Rotterdam, perfect voor residentiële en commerciële ruimtes.

De uitstekende waterdichte kwaliteiten van beton cire zorgen voor onbeperkte high-end ontwerpmogelijkheden.

Aanbeden door ontwerpers en architecten vanwege zijn harmonieuze steenachtige uiterlijk en voegvrije kenmerken.

We gebruiken de best beoordeelde sealers op de markt, waardoor ons systeem volledig waterdicht is en het voorkeurssysteem voor natte WC / Toilet.

Als je een fan bent van geen voeglijnen, minimalistische luxe en die dag spa-sfeer, dan is beton cire WC / Toilet iets voor jou in Rotterdam!

Beton cire is een premium en weelderig materiaal dat steeds populairder is geworden voor WC / Toilet. Het biedt een ongeëvenaarde duurzaamheid en weerstand tegen huishoudelijke vlekken, oliën.

Met zijn brede scala aan kleuren en afwerkingen biedt beton cire een op maat gemaakte en gepersonaliseerde look die elegantie en stijl uitstraalt.

De natuurlijke materialen en milieuvriendelijke eigenschappen maken het ook een duurzame en gewetensvolle keuze voor diegenen die om het milieu geven.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo