Offerteaanvraag

Loodgieter Dordrecht

Bij Loodgieter Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Sliedrecht, we het volledige scala aan loodgietersdiensten. Hoe groot of klein de klus ook is, wij helpen u graag om een goed Loodgieter en functionerend sanitair systeem te hebben.

Lekken in sanitair, lekken in koperen leidingen onder de plaat, trage afvoeren, kapotte afvoeren en rioolproblemen zijn enkele van de meest voorkomende en zenuwslopende problemen waarmee huiseigenaren op een of ander moment worden geconfronteerd.

We zijn in staat om schijnbaar verborgen en moeilijk te vinden lekken op te sporen door onze ervaring met camera-inspectie, lekdetectie, isolatie en hydrostatisch testen.

We proberen de minst invasieve methode te gebruiken bij het aanpakken van sommige van deze grotere klussen en zijn bedreven in het tunnelen, omleiden, opnieuw leidingen.

Ons team van zeer ervaren loodgieter Dordrecht werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat onze klanten niet alleen water van de hoogste kwaliteit in en door hun huis krijgen, maar we zorgen er ook voor dat hun water blijft waar het hoort te zijn: in hun leidingen!

We bieden ook diensten aan voor sanitair zoals whirlpool- en jetted master-baden, halkuipen, kranen, afvoeren, gootstenen, toiletten, bidets, circulatiepompen, boilers en natuurlijk tankloze boilers!

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo