Offerteaanvraag

Renovlies Behang Den Haag

Onze Renovlies Behang Den Haag, Voorburg, Wateringen, ‘s-Gravenzande, Hook of Holland, Monster, Naaldwijk. is de moderne oplossing voor elke decoratiebehoefte omdat ze duurzaam, milieuvriendelijk en brandvertragend zijn en een levensduur lang patroon-, kleur- en verfafwerkingsopties bieden voor architecten, ontwerpers en huizen.

Onze exclusieve renovlies Behang Den Haag wandbekleding dankt zijn populariteit aan de extreme veelzijdigheid van het materiaal, de aantrekkelijke patroontexturen, onbeperkte kleurenschema’s en vrijwel onverslaanbare slijtvaste duurzaamheid.

Renovlies Behang milieuvriendelijk en veilig
Alle renovlies behang wandbekleding is volledig veilig, zonder gezondheidsrisico’s of chemicaliën die allergische reacties kunnen geven, ze hebben ook de OEKO-TEX standaard 100, klasse 1 certificaat.

Renovlies behang Kosteneffectieve
Met een lage initiële kost en de duurzaamheid om vele jaren slijtage te bieden, zijn renovlies behang wandbekledingen de beste oplossing op de markt.

Renovlies behang Brandwerend
Renovlies behang wandbekleding is onbrandbaar en goedgekeurd volgens klasse ‘O’ Den Haag bouwvoorschriften 2000 en Euroklasse B-s1,d0 met behulp van een goede kwaliteit verf op waterbasis.

Renovlies behang overschilderbaar
Na installatie & schilderen wordt het renovlies behang systeem onderdeel van de muur en versterkt zelfs de ondergrond en kan opnieuw worden geverfd met elke verf op waterbasis.

Renovlies behang vochtdoorlatend

Renovlies behang wandbekleding is geweven van anorganische materialen en de open poriënstructuur stimuleert natuurlijke vochtdampdiffusie.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo