Offerteaanvraag

Beton cire Badkamer Rijswijk

Beton cire badkamer Rijswijk, Nootdorp, Wateringen, Woerden, biedt echt een geweldig alternatief voor tegels in een badkamer, Het is geen verrassing dat we een enorme toename hebben gezien van het aantal klanten dat beton cire in hun badkamers gebruikt.

Als een beton cire badkamer Rijswijk, Nootdorp, Wateringen in het gebruiken we alleen de beste kwaliteit beton.

Beton cire zijn een stijl die modern design combineert met functionaliteit. Beton cire is een zeer goed afwerkingsmateriaal voor de badkamer. Het ziet er visueel geweldig uit. Het is een materiaal dat perfect combineert met andere grondstoffen, zoals hout, metaal, koper, staal en keramiek. Het is een ideale achtergrond voor vegetatie, dus als je van veel natuurlijk groen in de badkamer houdt, is Beton cire een oplossing die elke ingang van de badkamer naar de vegetatie laat kijken.

Beton cire badkamer Rijswijk zijn waar de kwaliteiten van beton cire echt tot hun recht komen. Omdat beton cire waterdicht is en continu op een aantal verschillende oppervlakken kan worden aangebracht, hebt u geen verbindingen of voeglijnen nodig, waardoor het super hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken is.

Beton cire is een mengsel van gespecialiseerde cementen, aggregaten en polymeren. Door het in uw badkamer te gebruiken, kan het worden gebruikt om muren, vloeren en zelfs werkbladen af te werken. Het is een natuurlijk materiaal, extreem duurzaam en bestand tegen zowel vocht als hoge temperaturen. Het is de moeite waard om het voor de badkamer te gebruiken, omdat het een grondstof is die geen water absorbeert.

Dankzij waterdichte eigenschappen kunnen we muren en douchevloer zonder aarzeling afwerken. Voor een eenvoudigere reiniging wordt aanbevolen om het extra te bedekken met polyurethaanvernis. Dergelijke vernissen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen (gepolijst, satijn of mat), zodat we het kunnen aanpassen aan uw eigen voorkeuren. beton cire vereist ook extra impregnatie om de waterbestendigheid te versterken.

Beton cire badkamer is gemakkelijk te onderhouden. Het oppervlak is glad en elegant, zonder oneffenheden, dus er is nergens om vuil te verzamelen. De styling van een betonnen badkamer kan worden aangepast aan elke stijl. Van minimalistische badkamers, tot industriële ruimtes met eenvoudige meubels, tot luxe ontwerpen met een vleugje fabrieksrauwheid.

Hanglampen heersen in betonnen interieurs. Ook de combinaties van witte meubels of beslag met houten afwerkingen harmoniëren mooi. Hout verwarmt grijze ruimtes. Textiel, planten en glazen kroonluchters zullen ook werken. Het hangt allemaal af van de stijl waarin we ons het beste voelen.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo