Offerteaanvraag

Renovlies Behang Amsterdam

Allrounder renovlies behang Amsterdam, Hoofddorp, Zandvoort, Zaandam, Almere, Purmerend, Alkmaar, Heemskerk, wordt ook wel Renovlies Behang genoemd, al zijn het strikt genomen geen behang, maar wandbekleding.

Alle termen beschrijven een textiel gemaakt van renovlies behang dat wordt gebruikt voor decoratie, bescherming en vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen op plafonds en muren.

De renovlies behang die tot een stof zijn gebonden, worden omgezet in een bijzonder sterk, stabiel en duurzaam behang dankzij een speciale verwerkingsmethode, de afwerking, waarvan de belangrijkste eigenschap de hoge duurzaamheid is.

Renovlies behang is scheurvast en slagvast, het is gemakkelijk bestand tegen hoge belastingen en geeft de muur extra stabiliteit. Kleine scheuren worden discreet afgedekt en verdere scheurvorming wordt voorkomen.

Renovlies Behang wordt ook bijzonder vaak gebruikt omdat ze niet rotten, ze zijn bijzonder maatvast en ze rekken of kreuken niet. Geverfd Renovlies Behang is niet alleen vochtbestendig, het kan ook gedesinfecteerd worden. Stof of stuifmeel blijven er niet aan plakken en vervuiling kan zonder problemen worden verwijderd. Het renovlies behang is daarom geschikt voor mensen met allergieën en is een optimale oplossing voor muren die aan bepaalde hygiënische normen moeten voldoen.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo