Offerteaanvraag

Badkamer Renovatie

Badkamer renovatie Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Amsterdam, professioneel ingerichte badkamers. We zijn erg trots op de uitmuntendheid van ons vakmanschap en hebben een reputatie voor Badkamer renovatie kwaliteit, prestaties en waar voor uw geld.

We zorgen ervoor dat al onze klantbehoeften, badkamer renovatie groot of klein, worden vervuld met hetzelfde niveau van professionaliteit en vakmanschap dat elke klant terecht verwacht en verdient.

Het vinden van professionele badkamer renovatie om uw nieuwe badkamer, douche, natte ruimte of complete badkamerrenovatie of -renovatie te installeren kan een uitdaging zijn, we hebben een team van ervaren badkamerrenovatie en handelaars die u kunnen helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in badkamer renovatie en montage, onze medewerkers zullen hard werken om ervoor te zorgen dat u uw droombadkamerontwerp bereikt en ideeën aandragen die ruimte kunnen besparen en functionaliteit bieden.

We passen alle maten badkamerstijlen, klein of groot, we installeren ook alle soorten badkamersuites van alle bekende merken.

We begrijpen dat iedereen andere behoeften en visies heeft – wat die van jou ook is, neem contact met ons op en we zijn er om te helpen.

Onze gratis schatting van badkamermontage kost u niets, het is gratis, onze monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam, we zijn een mensenbedrijf en we zorgen ervoor dat onze prijzen voor badkamerinstallatie altijd concurrerend en eerlijk zijn.

Adviseren over de beste badkamertypes en -merken voor uw huis
Verwijder oude fittingen en armaturen en gooi ze weg
Complete badkamerinstallatie en tegelwerk
Vloer- en wandbetegeling en vloer leggen
Elektrische doucheventilatoren en spotverlichting installaties
Badkamer schilderen en decoreren

Als badkamer renovatie specialist met meer dan 7 jaar ervaring, hebben we veel badkamers gedaan, we zullen de volledige installatie uitvoeren, inclusief badkamervloer en wandtegels, stukadoorswerk, verwarming en elektrische installatie.

We kunnen een complete badkamerrenovatie uitvoeren, inclusief elektrische en verwarmingsinstallatie of alleen het deel van het werk dat u nodig heeft.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo