Offerteaanvraag

Beton Cire

Beton Cire is geschikt voor een breed scala aan eigenschappen Beton Cire Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Amsterdam, zoals huishoudelijk, residentieel en industrieel.

Onze Beton Cire aanbrengen kunnen een microcementmuur maken in uw huis, kantoor, showroom, winkel, restaurant, winkelcentrum en nog veel meer.

Beton Cire kan worden toegepast op zowel horizontale als verticale oppervlakken, vloeren, muren, plafonds, meubels, verschillende massieve inrichtingsaccessoires, op zowel nieuwe substraten als over bestaande coatings en dat gemakkelijk kan worden gecombineerd met materialen zoals hout, glas en keramiek en wanneer microcement wordt gebruikt in woningen, creëren de scherpe randen, neutrale tinten en naadloze kwaliteit van microcement op oppervlakken een stijlvolle, moderne afwerking voor het interieur.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor behang, verf en tegels in uw huis, waarom zou u Beton Cire dan niet overwegen als een continue naadloze afwerking voor uw vloeren, muren en meubels.

Laat ons ervaren team u helpen kiezen uit het brede scala aan tinten dat beschikbaar is voor uw project.

Onze vriendelijke medewerkers gedurende het hele proces voor u klaar. Van het kiezen van de perfecte kleur tot de installatie zorgen wij ervoor dat we 100% klanttevredenheid bereiken door aan al uw eisen te voldoen.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo