Offerteaanvraag

Badkamer verbouwen Amsterdam

Als het gaat om badkamer verbouwen Amsterdam, Hoofddorp, Zandvoort, Zaandam, Almere, Purmerend, Alkmaar, Heemskerk, weten we een paar dingen.

We hebben enkele van de beste Badkamer verbouwen Amsterdam en gebouwd die Amsterdam, te bieden heeft en ons team van bekwame badkamermonteurs Amsterdam werkt het hele jaar door onvermoeibaar aan het creëren van een aantal prachtige badkamers voor uw budget.

We zijn bedreven in alle soorten badkamers zoals natte ruimtes, badkamers voor ouderen en gehandicapten, en-suite badkamers en alle extra’s zoals tegels, badkamerverlichting en het creëren van prachtige valse plafonds om u de perfecte badkamer te bieden.

We kunnen zelfs uw badkamer uitbreiden door binnenmuren door te kloppen en opnieuw te bouwen. Hoe u uw badkamer ook wilt transformeren, wij hebben de kennis en expertise om elk onderdeel van het project te voltooien, van begin tot eind.

Complete Badkamer verbouwen Amsterdam en de omliggende provincies

  • Badkamer verbouwen
  • Elektra (stopcontacten voor scheerapparaten, verwarmde spiegels, verlichting, enz.)
  • Sanitair (inclusief vloerverwarming)
  • Betegeling

Onze Badkamer verbouwen Amsterdam diensten zijn uitgebreid. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen of plannen van uw nieuwe badkamer en advies geven over de inrichting en indeling.

We kunnen een complete badkamerlevering en montageservice aanbieden, of als alternatief installeren we graag een badkamersuite die de klant zelf heeft geleverd.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo