Offerteaanvraag

Parket schuren en oliën of lakken Rotterdam

Bent u momenteel op zoek naar een parket schuren en oliën of lakken Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Schiedam, Hoogvliet Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda?

Dan bent u nu aan het juiste adres! Bij size zijn we erg trots op de dynamische en diverse vaardigheden van onze getalenteerde experts en ons bloeiende publiek van tevreden klanten in Rotterdam.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met hout te maken heeft, of het nu gaat om Victoriaanse grenen vloeren, technische houten vloerrestauratie of zelfs residentieel trapschuren in Londen. Al meer dan 20 jaar ondersteunen parket houten vloerexperts huiseigenaren en aannemers om hun doelen te bereiken.

Transformeer uw huis ‘s nachts met parket schuren en oliën of lakken voor vloerplanken die worden geleverd door ervaren professionals die echt om de huizen van hun klanten geven. We gebruiken een scala aan gespecialiseerde apparatuur, materialen en expertise om vermoeide en versleten vloeren leven in te blazen. Het schuren van oude parket is een zeer technische klus die oog voor detail en enorm veel zorg vereist. Wanneer u parket houten vloerexperts inhuurt voor de klus, bent u verzekerd van beide in overvloed.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo