Offerteaanvraag

Cinewall Den Haag

Cinewall Den Haag met open haard, Voorburg, Wateringen, ‘s-Gravenzande, Hook of Holland, Monster, Naaldwijk grote tv-schermen en soundbars combineren, worden snel de must-have interieurontwerpfunctie en het is gemakkelijk te zien waarom.

We installeren uw complete cinewall Den Haag? of Op maat gemaakte design cinewall

Cinewall zijn een geweldige manier om een belangrijk middelpunt in uw woning te creëren en zullen bijdragen aan de algehele uitstraling van uw interieur, om nog maar te zwijgen van de warme stralende gloed die een inzet haard door uw woonkamer zal werpen.

Complimenteer je muur met een tv, soundbar, rekken voor een mediamuur om de ultieme stylinglook van het huis compleet te maken, de configuraties zijn echt eindeloos.

De schoonheid van een valse schoorsteenborst met een elektrische haard is het feit dat het geen schoorsteen- of rookkanaalsysteem vereist, bespaart op uw verwarmingsrekeningen omdat ze zeer efficiënt zijn en ze er zeer realistisch uitzien, bijna als een echt vuur.

Ze creëren een cinewall geweldig brandpunt voor uw woonkamer, keuken of familiekamer en bieden entertainment, luxe en warmte, allemaal in één verbluffende functie.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo