Offerteaanvraag

Cinewall Rotterdam

Cinewall Rotterdam met open haard, Berkel en Rodenrijs, Schiedam, Hoogvliet Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, met open haard bouwen De schoonheid van een valse schoorsteenborst met een elektrischehaard is het feit dat het geen schoorsteen- of rookkanaalsysteem vereist, bespaart op uw verwarmingsrekeningen omdat ze zeer efficiënt zijn en ze er zeer realistisch uitzien, bijna als een echt vuur.

We installeren uw complete cinewall Rotterdam? of Op maat gemaakte design cinewall

Cinewall die open haard, grote tv-schermen en soundbars combineren, worden snel de must-have interieurontwerpfunctie en het is gemakkelijk te zien waarom.

Cinewall Rotterdam zijn een geweldige manier om een belangrijk middelpunt in uw woning te creëren en zullen bijdragen aan de algehele uitstraling van uw interieur, om nog maar te zwijgen van de warme stralende gloed die een inzethaard door uw woonkamer zal werpen.

Complimenteer je muur met een tv, soundbar, rekken voor een mediamuur om de ultieme stylinglook van het huis compleet te maken, de configuraties zijn echt eindeloos.

Ze creëren een cinewall geweldig brandpunt voor uw woonkamer, keuken of familiekamer en bieden entertainment, luxe en warmte, allemaal in één verbluffende functie.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo