Offerteaanvraag

Badkamer renovatie Rotterdam

Wij kunnen u onder andere helpen met Badkamer renovatie Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Schiedam, Hoogvliet Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, of badkamerontwerp en badkamerinstallatie.

wij bieden op maat gemaakte oplossingen om de badkamer ruimte te creëren die uw wensen, gebaseerd op onze jarenlange expertise, hoogwaardige materialen en professionele aandacht.

Onze lokale badkamermonteurs zijn opgewassen tegen de taak, of het nu gaat om een badkamer renovatie om uw huis in Rotterdam te veranderen of badkamer renovatie om een oudere woning een moderne sfeer te geven.

Wat de ontwerpvereisten ook zijn, we werken samen met klanten om badkamerrenovaties te creëren die opwindend zijn.

Gehele of gedeeltelijke upgrade van uw badkamer, ensuite of gedeeltelijk opnieuw ingericht. Onze diensten omvatten herontwerp, tegels, kasten op maat, lekdetectie, tegels en regrouting.

Wat de grootte van uw badkamer ook is, onze projectmanager wij biedt één aanspreekpunt voor u. We zijn in staat om de beste resultaten te leveren aan badkamer renovatie in Rotterdam vanwege onze jarenlange ervaring met badkameraanpassing.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo