Offerteaanvraag

Stukadoor

Bent u verhuisd naar een nieuw huis of heeft uw huis renovatie en op zoek naar een stukadoor Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Amsterdam, op de muren en het plafond.

Met jarenlange ervaring kunnen onze stukadoors een compleet scala aan stukadoorswerkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om voorbereidend werk, zoals verlijmen of glad muren behangklaar, behangklaar stucen, sausklaar stucen, onze stukadoors zijn grondig en besteden aandacht aan de details die het verschil maken.

Heb je hulp nodig bij dat stukadoorsproject en wil je dat het nog jaren meegaat, selecteer dan de juiste kwaliteitsvakman om je gemoedsrust te geven. Zoek niet verder, wij helpen u bij het kiezen van het juiste stukadoor Wij zijn goed opgeleide vakmensen die zich bezighouden met het afwerken van zowel wanden als plafonds. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten stukadoor gips. Zo weet je precies welke soort pleister per vierkante meter geschikt is voor jouw klus.

Denkt u erover om uw badkamer of keuken te bepleisteren en aan te brengen op wanden en plafonds? Wij kunnen uw stukadoor voor een scherpe prijs aanbrengen. U hoeft alleen maar een vrijblijvende offerte aan te vragen en wij bespreken de rest!

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo