Offerteaanvraag

Parket schuren en oliën of lakken Leiden

We zijn trots op het leveren van de beste kwaliteit en hoge standaard parket schuren en oliën of lakken Leiden, Wassenaar, Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Katwijk aan Zee, Noordwijk, Haarlem, reparatie en onderhoudsdiensten.

We zijn ons er terdege van bewust dat het kiezen van een betrouwbaar vloerschuurbedrijf geen gemakkelijke taak is, vooral omdat u enorm veel vertrouwen stelt in iemand anders om iets te herstellen dat u zo dierbaar is als uw parket vloeren.

Geschuurde parket schuren en oliën of lakken Leiden maken het verschil voor een huis of kantoor en we zijn er trots op dat we deze transformatie van saaie en versleten vloeren naar nieuwe en vol levensschatten kunnen realiseren.

We bieden een volledig scala aan diensten aan onze commerciële vloerschuurklanten, van restauratie tot nieuwe vloerbeslag, evenals onderhoudscontracten voor jaarlijkse of tweejaarlijkse vloerverzorging om uw werkplekvloer er het hele jaar door geweldig uit te laten zien.

Onze teams beoordelen ook de staat van de parket schuren en oliën of lakken Leiden, zodat ze precies weten hoeveel schuren ze moeten doen om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Het resultaat is een prachtige parketvloer met lakken waar het hele gezin nog vele jaren van kan genieten.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo