Offerteaanvraag

Cinewall Amsterdam

Wilt u een cinewall Amsterdam met open haard, Hoofddorp, Zandvoort, Zaandam, Almere, Purmerend, Alkmaar, Heemskerk, of wilt u een gigantische muur in bioscoopstijl cinewall om maat in uw huis? of Op maat gemaakte design cinewall Amsterdam.

Cinewall die open haard, grote tv-schermen en soundbars combineren, worden snel de must-have interieurontwerpfunctie en het is gemakkelijk te zien waarom.

Complimenteer je muur met een tv, soundbar, rekken voor een mediamuur om de ultieme stylinglook van het huis compleet te maken, de configuraties zijn echt eindeloos.

Cinewall Amsterdam zijn een geweldige manier om een belangrijk middelpunt in uw woning te creëren en zullen bijdragen aan de algehele uitstraling van uw interieur, om nog maar te zwijgen van de warme stralende gloed die een inzethaard door uw woonkamer zal werpen.

Ze creëren een cinewall Amsterdam geweldig brandpunt voor uw woonkamer, keuken of familiekamer en bieden entertainment, luxe en warmte, allemaal in één verbluffende functie.

De schoonheid van een valse schoorsteenborst met een elektrischehaard is het feit dat het geen schoorsteen- of rookkanaalsysteem vereist, bespaart op uw verwarmingsrekeningen omdat ze zeer efficiënt zijn en ze er zeer realistisch uitzien, bijna als een echt vuur.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo