Offerteaanvraag

Tegelzetter Zoetermeer

We zijn meesters in Tegelzetter Zoetermeer, Benthuizen, Moerkapelle, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, we pakken de meest uitdagende golvende en beschadigde vloeren aan om ervoor te zorgen dat alle vloeroppervlakken, of het nu tegels of hardhout zijn, perfect worden geëgaliseerd.

Je hebt eindelijk de perfecte tegels gekozen voor die speciale ruimte in je huis in Zoetermeer. Nu is het tijd om experts te vinden om de bestaande vloer uit te scheuren, het oppervlak schoon te maken, de ondervloer te inspecteren, de vloer te egaliseren en te beginnen met betegelen!

Of het nu gaat om de foyer, hal, woonkamer, eetkamer, keuken of badkamervloer, u wilt perfectie. Nauwkeurige tegel- en contracteringsinstallatiediensten omvatten tegelvloeren, backsplashes, douchecabines, ingangen, open haarden, accentmuren en ander op maat gemaakt tegelontwerp.

We biedenook tegelzetter Zoetermeer voor commerciële en winkelruimtes zoals restaurants, winkels, commerciële kantoren en vele andere commerciële en retailbedrijven.

Wij zijn ook gespecialiseerd in vloerbedekking van alle soorten, van keukenvloeren tot hoofdbadkamerdouches, gangen en kelders. ons bedrijf toegewijd aan het leveren van tegelzetter Zoetermeer diensten van topkwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo