Offerteaanvraag

Renovlies Behang Zoetermeer

Geef uw muren een hygiënische en elegante make-over met onze hoogwaardige Renovlies Behang Zoetermeer, ondersteund door tientallen jaren expertise en uitmuntendheid.

Renovlies Behang is een lichtgewicht uniek glasvezel decoratief paneel dat is ontworpen voor wandbekleding, zelfs op bestaande gemeubileerde muren.

Renovlies Behang heeft een groot aantal gunstige eigenschappen, zoals een hoge weerstand tegen water, vuur, impact, vlekken en bacteriën en werkt goed op zowel droge keukenachterwanden als natte delen van uw badkamermuren.

Renovlies Behang brengt een gevoel van klasse en verfijning in de ruimte en zal niet barsten, schillen of breken in hitte en vochtigheid. Deze zelfde eigenschappen zijn ook de reden waarom Renovlies Behang wordt gebruikt in commerciële ruimtes zoals winkelpuien, liftlobby’s en toiletten.

De antimicrobiële eigenschappen van Renovlies Behang betekenen dat het ideaal is voor hygiënegevoelige, drukbezochte omgevingen, natte ruimtes en A&A-werken. Rommelige natte werken en luidruchtige muurhacking behoren nu tot het verleden.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo