Offerteaanvraag

Beton cire Toilet Rijswijk

Krijg een unieke Beton cire toilet Rijswijk, Nootdorp, Wateringen, met onze Metallic Beton cire afwerking. Beton cire WC / Toilet is er in verschillende texturen, afhankelijk van de gebruikte materialen. beton cire is waterdicht, duurzaam en vooral flexibel, wat betekent dat het perfect is voor gebruik met alle vloerverwarmingssystemen.

Een ding dat de beton cire WC / Toilet Rijswijk, onberispelijke vloer- en wandafwerking uitstekend maakt, is de verscheidenheid aan kleuren en texturen die het biedt. Of je nu een liefhebber bent van levendige kleuren of de voorkeur geeft aan laidback tinten, er is een assortiment kleuren om uit te kiezen.

Wij geloven dat kleuren helpen uw persoonlijkheid te weerspiegelen, naast het creëren van een stedelijke chique afwerking van huizen en busnisses. Laat ons ervaren ons team u helpen kiezen uit het brede scala aan tinten dat beschikbaar is voor uw Beton cire WC / Toilet Rijswijk.

Omdat beton cire zo veelzijdig is, kan het worden gebruikt om zoveel verschillende stijlen in een WC / Toilet te creëren.

Van glad gepolijst cement voor een moderne industriële look, tot ruw en getextureerd voor een natuurlijke uitstraling, de toepassing van microcement op een oppervlak kan de sfeer van een WC / Toilet transformeren.

Omdat onze klanten wilden dat we een strakke, organische look in hun WC / Toilet zouden creëren, konden we het uiterlijk van dit microcement aanpassen aan hun visie.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo