Offerteaanvraag

Parket schuren en oliën of lakken Amsterdam

Als u uw hout professioneel wilt parket schuren en oliën of lakken Amsterdam, Hoofddorp, Zandvoort, Zaandam, Almere, Purmerend, Alkmaar, Heemskerk en door een lokaal bedrijf, dat zeer ervaren en opgeleid is volgens de hoogste industrienormen, zoek dan niet verder, Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze stofvrije schuur- en afwerkingsservice voor vloeren bestrijkt Amsterdam en omgeving.

Elke geschuurde vloer is ook bedekt met onze eigen oerdegelijke 100% klanttevredenheidsgarantie.

Vloerschuren is een proces waarbij de toplaag van een parket schuren en oliën of lakken wordt verwijderd met schurende materialen.

Alle massief houten vloeren inclusief parket, originele vloerdelen, artistieke vloeren, kurk of technische vloeren kunnen worden geschuurd zolang ze ten minste 2 mm toplaag hebben.

Het zou ons geen groter genoegen doen dan u een gratis consult te geven en in Amsterdam u te vertellen over de verschillende opties die u heeft om de rest van het interieur van uw huis aan te vullen.

U zult merken dat we vriendelijk, consciëntieus, maar bovenal volledig toegewijd zijn om ervoor te zorgen dat uw huis de warmte uitstraalt die alleen een professioneel gerestaureerde houten vloer kan creëren.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo