Offerteaanvraag

Toilet betegelen Dordrecht

Wij zijn een tegelzettersbedrijf en WC / toilet betegelen Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Sliedrecht, die een complete tegelservice bieden.

We weten dat ieders behoeften en budgetten anders zijn en ons doel is om een unieke en op maat gemaakte service te bieden naar tevredenheid van al onze klanten.

we zijn erg trots op de uitstekende reputatie die we hebben ontwikkeld, onze extreem hoge normen en onze aandacht voor elk detail.

Wij bieden commerciële WC / toilet betegelen Dordrecht diensten aan aannemers (groot en klein), winkelinrichtingsteams, verzekeringsmaatschappijen en ondernemers.

We hebben prestigieuze WC / toilet betegelen Dordrecht van hoge kwaliteit uitgevoerd van hotels, bars, restaurants, ziekenhuizen, scholen, zwembaden, zowel nieuwbouw als renovatie, terwijl we samenwerken met verschillende huizenbouwers in Dordrecht.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige WC / toilet betegelen installatie, efficiënt uitgevoerd tegen een redelijke prijs, hoeft u niet verder te zoeken dan.

We nemen alle soorten banen aan, van klein huishoudelijk werk tot grotere commerciële projecten, allemaal uitgevoerd volgens de hoogste normen en tegen zeer concurrerende prijzen.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo