Offerteaanvraag

Houten vloer leggen

Bent u van plan om de nieuwe houten vloer leggen Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Amsterdam de sfeer en het cosmetische karakter van uw woonruimte te transformeren?

Houten vloeren kunnen wonderen doen bij het verhogen van de marktwaarde van uw eigendom, of u nu van plan bent om uw bedrijf te verkopen of de structurele integriteit van uw activa te verbeteren.

We gebruiken alleen de allerbeste, meest ervaren houten vloerinstallateurs die een heel andere vaardigheden hebben. We zijn trots op onze professionele installatieservice voor houten vloeren, net als ons deskundige team van houten vloermonteurs.

Ons team meer dan 17 jaar ervaring in het leveren van een perfect passende vloer, elke keer van huishoudelijk vastgoed tot commercieel pand, waaronder winkels, kantoren, hotels, kerken en sporthallen. We maken gebruik van de nieuwste houten vloer installatietechnieken, waaronder zweven, lijmen en geheim spijkeren.

Houten vloer leggen begint met een eerste consult. Onze experts zullen uw woning bezoeken en de klus in detail beoordelen. We geven je dan een scherpe offerte op basis van de schaal van de baan en je voorkeuren.

Wanneer u een offerte van onze experts accepteert, kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl wij voor alles zorgen. We bereiden de vloer voor, leggen vakkundig elke plank of blok en werken uw nieuwe vloer af met een hoogwaardige kit om deze te beschermen tegen vocht en voetval.

Als u houten vloeren nodig heeft of de gebieden in de buurt, bel ons dan.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo