Offerteaanvraag

Koof Verlichting

koof verlichting Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Amsterdam? Verveeld met je woonruimte? Koof verlichting kan een ingetogen elegantie toevoegen en leven blazen in de meest inspiratieloze kamer.

Deze indirecte lampen met laag profiel kunnen gemakkelijk worden verborgen boven balken, spanten, kasten, meubels of baaien, ongeacht het ontwerp, waardoor de zin “Zie het licht, niet het armatuur” een nieuwe definitie krijgt.

Tegenwoordig zijn bouwprofessionals, ontwerpers en architecten het erover eens dat LED-strips de beste lampen zijn voor koof verlichting omdat het een manier is om een klassieke techniek met een moderne uitstraling te verfijnen. Koof verlichting is een eenvoudige indirecte verlichting stechniek die diffuse verlichting creëert om een ruimte te verlichten.

Indirecte verlichting of sfeerverlichting verbergt de lichtbron aan het zicht, terwijl het licht weerkaatst op andere oppervlakken om een zachte, gelijkmatige verdeling van het licht te bieden en bij deze techniek kan het licht naar het plafond of naar beneden worden geleid, waar er een volgend waseffect op de muur is.

Het kan een saaie en sombere woonkamer, slaapkamer of kantoor veranderen in een lichte en vrolijke plek om te werken, rusten of spelen, compleet met een vals plafond, pelmet lichten en functiemuren.

Koof verlichting is een perfecte afwerking van elke kamer en hier vindt u betrouwbare, professionele installateurs die weten hoe ze een kamer met deze verlichting moeten afwerken.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo