Offerteaanvraag

Verlaagd Plafond

Professioneel verlaagd plafond Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Amsterdam. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw woonkamer zich onderscheidt door zijn Verlaagd plafond en dat u voortaan kunt overnachten in een romantische slaapkamer.

Bent u net verhuisd of wilt u uw huidige woning verbouwen en een verlaagd plafond met opvallende verlichting toevoegen, wij staan ​​voor u klaar. Omdat we een veelzijdig bedrijf zijn,

Mooie muren en een mooi verlaagd plafond laten maken.

Het prachtige lage systeemplafond geeft de woonkamer meteen een heel andere en mooie uitstraling, zeker als je kiest voor plafondverlichting. Maar ook met een mooie staallook kun je je woonkamer een unieke uitstraling geven.

Verlaagd plafond is een plafond ingebouwd in het originele plafond van de woning. Het wordt vaak opgehangen aan houten of metalen frames. Wat een verlaagd plafond onderscheidt, is het maskeren van draden of leidingen. Het is ook de oplossing als u het originele plafond te hoog vindt. Een andere motivatie voor het maken of plaatsen van verlaagde plafonds is de mogelijkheid om extra verlichting te plaatsen.

Wij richten ons voornamelijk op het leveren en plaatsen van verlaagde plafonds. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, bouwen met passie en hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons werk. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle gangbare daksystemen, maar bieden ook graag nieuwe creatieve oplossingen.

Bekijk een deel

vanons portfolio

UBBS London logo